top of page
Open leerboek in bibliotheek

Tijd voor verandering? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief 

Op basis van onze kennis en ervaring in verandertrajecten, presteren we een aantal expertisegebieden. Ook hebben we op basis van de vragen die wij doorgaans krijgen een aantal producten ontwikkeld waarmee tegen een vaste prijs inzicht wordt geven. Om meer inzicht te geven in projectmatig werken en verandermanagement hebben we ook een aantal trainingen ontwikkeld. 

Expertises

 

Wij werken vaak aan complexe verandervraagstukken en dat vraagt afhankelijk van het vraagstuk, de organisatie, de context en de mensen in de organisatie om verschillende rollen. Bijgaand een greep uit de verschillende expertisegebieden die wij kunnen inbrengen

Producten

 

Op basis van onze ervaring hebben we onderstaande producten ontwikkeld. Dit idee is ontstaan, omdat veel van onze opdrachtgevers toch tegen vergelijkbare zaken aanlopen.

Trainingen

Een van de belangrijkste pijlers in verandertrajecten is ontwikkeling. Ontwikkeling in kennis, maar vooral ontwikkeling in inzicht en kunde. Daarom hebben we een aantal trainingen ontwikkeld die veranderingen ondersteunen. 

bos Weg

Een aantal van onze opdrachtgevers: