top of page

Regie op verandering, najaar 2020

Vandaag lanceren wij de nieuwe website van ChangeBees. Hetzelfde platform voor professionals en opdrachtgevers op het gebied van project- en verandermanagement, maar nu in een nieuwe jas. Je krijgt deze 'Regie op verandering' omdat we graag met je willen samenwerken. Vanuit deze samenwerking begeleiden en leren wij mensen in organisaties om te gaan met verandervraagstukken.  

BNR_v200930_edited.jpg
Header nieuwsbrief.png

ZZP Cafe - BNR Nieuwsradio

 

Patrick Schrooten was afgelopen week te gast bij BNR in het programma ZZP Café. Samen met presentator Nina van den Dungen, Hugo-Jan Ruts en Mariëlle Essing hebben we het onder andere gehad over het bewaken van werk/ privé balans als ZZP-er. 

Hoe Idols helpt om strategische keuzes te maken

Voor een groot ziekenhuis in Rotterdam hebben we grip en overzicht in de lopende projecten aangebracht. Lees hoe we in 9 maanden een eenduidige manier van projectmatig werken en besluitvorming hebben gerealiseerd. 

Doctor's Desk
Vergrootglas

Professional gezocht

Wij zijn continue op zoek naar professionals die zich (willen) onderscheiden op het gebied van project- en verandermanagement. Wij worden wekelijks benaderd voor veranderingstrajecten en kunnen momenteel niet altijd ja zeggen. Bekijk ons portfolio en neem vooral contact op als je met ons wilt samenwerken.

Nudging: The Fun Theory

 

Nudging is gedragsverandering op een spelende of motiverende manier introduceren. Ooit het filmpje van de pianostairs in Odenplan, Stockholm gezien? Volkswagen introduceerde in 2009 de Fun Theory. Het doel van Volkswagen was hun nieuwe eco-lijn auto's te introduceren. Klik op 'Lees meer' voor het verhaal achter de Fun Theory en klik op de afbeelding voor het filmpje. 

Pianostairs.png
munten

Win € 500,- trainingskrediet

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en vertel in een paar zinnen waarom jij € 500,- trainingskrediet verdient. 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je met een of meerdere van ons hebt samengewerkt of omdat we elkaar een keer hebben gesproken. Wij gaan je niet spammen, je ontvangt deze nieuwsbrief een paar keer per jaar zodat je op de hoogte blijft wat er speelt. 

Delen via:

bottom of page