top of page
Open leerboek in bibliotheek

Bemiddeling voor ZZP 2.0Als ZZP-er ben je voor leuke of grotere opdrachten vaak afhankelijk van detacheringsbureaus. Zij verdienen aan de uren die jij maakt en hebben er belang bij dat jij zo lang mogelijk via hen bij deze opdrachtgever blijft werken. Dat voelt wrang en bij ChangeBees doen we dat anders.


Je bent niet voor niets ZZP-er geworden. Wij geloven juist in de kracht, de creativiteit en inventiviteit van zelfstandig ondernemerschap. Afhankelijk van de duur van de opdracht, de kans op meerwerk en je bijdrage aan het ChangeBees concept (wat kunnen wij van jou leren?) bepalen we samen een bemiddelingsfee. Dat kan een deel van je uurtarief zijn, maar daar zetten we dan wel een maximum op. Als je goed werkt doet, is dat jouw verdienste en daar ebt de kracht van de bemiddeling op den duur uit weg. Je kan ook een opdracht afkopen voor een vast bedrag. De meeste ZZP-ers die via ChangeBees werken kiezen voor een percentage van het uurtarief tot een bepaald bedrag.


Periodiek organiseren we bijeenkomsten. Deze hebben tot doel ook jou te stimuleren in je ontwikkeling en hebben altijd een relatie met het onderwerp verandermanagement. 

Toekomst Op het moment dat de coöperatie voldoende leden heeft, is het plan om collectiviteitsvoordeel te gaan realiseren. Er zijn plannen om dat te gaan doen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, verzekering en pensioen. Uiteraard vrijblijvend en deze plannen worden nog nader uitgewerkt. 

Meer weten? Mocht je meer willen weten of een keer willen sparren, neem dan vooral contact met ons op.

bottom of page