top of page
Een fiets optillen

Project Management

Is projectmanagement een vak? Volgens ons is het meer een vaardigheid. Een vaardigheid om een goed resultaat neer te zetten. Een resultaat waar de organisatie om heeft gevraagd.

 

Vaak zien we dat de behoefte voor een externe projectleider ontstaan bij een nieuw traject of door tijdgebrek. Beide aanleidingen vragen vaardigheden van een projectmanager die verder gaan dan het leveren van een resultaat. Dat is de basis, maar volgens ons gaat het vooral over het managen van de verwachtingen. Iets nieuws daar moet je de tijd voor nemen om het je aan te leren en tijdgebrek los je niet op met externe inhuur.

 

Een projectmanager die werkt namens ChangeBees is in staat om een resultaat op te leveren, maar vooral de organisatie mee te nemen in de verandering. Dat gaat dus verder dan een projectplan schrijven en de voortgang monitoren. Het gaat dus vooral om sensitiviteit en randvoorwaarden voor de borging

 

Tevens heeft een projectmanager vanuit ChangeBees een back-up. Deze back-up kan tevens worden ingezet om te sparren of bij piekmomenten in het project. De back-up is meestal geen kopie, maar vaak iemand die de projectmanager aanvult in vaardigheden.

Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan vooral contact met ons op. 

Lees meer 

bottom of page